Hans Clemenkowff

Hans Clemenkowff

Veiligheidsadvies_Hans_ClemenkowffMisschien dat u mij al even kent, maar misschien ook (nog) niet. Mijn naam is Hans Clemenkowff en lang geleden geboren in Den Haag. Sinds 1970 woon ik in het mooie dorp Twello.

Na de middelbare school ben ik 19 jaar werkzaam geweest als beroeponderofficier bij de Technische Dienst van de Koninklijke Landmacht. In 1994 kreeg ik de mogelijkheid een opleiding te doen voor Middelbaar Veiligheidskundige (MVK), waarna ik tot in 2002 heb gewerkt bij een landelijke arbodienst (De Twaalf Provinciƫn en later Maetis Arbo).

Vanaf 2002 heb ik werkzaamheden verricht bij diverse adviesbureaus, totdat ik in 2010 besloot met een eigen adviesbureau te starten. Sinds 2007 heb ik de opleiding Veiligheidskunde overgangsniveau 1 (in Belgiƫ) afgerond, welke overeenkomt met de opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK).

In de vele jaren dat ik in het vakgebied heb gewerkt, zijn een aantal vaste contacten ontstaan met enkele tientallen bouw-, dakbedekkings-, installatie- en schildersbedrijven en enkele bedrijven in de handel in bouwmaterialen.

Vanuit deze contacten zijn ook directe contacten ontstaan met onder andere de Stichting ARBOUW, waar tot op heden werkzaamheden voor worden uitgevoerd. Voor de Stichting ARBOUW gaat het dan onder andere om het geven van diverse workshops.

N

Duidelijke communicatie

N

Ervaring vanaf 1994

N

Veelzijdig en gespecialiseerd